Medarbetare

Proval arbetar med såväl egna anställda konsulter som underkonsulter för att lösa våra uppdragsgivares behov. Samtliga har högskoleutbildning eller motsvarande samt flerårig erfarenhet inom sitt kompetensområde.

Vi är måna om att våra medarbetare besitter goda kunskaper och även utvecklar sina kunskaper inom våra kompetensområden. På så sätt anser vi kunna leverera bästa möjliga kandidat till våra uppdragsgivare.

Oavsett om du är anställd eller underkonsult gör vi vårt yttersta för att uppfylla dina önskemål av utvecklande och spännande uppdrag. Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. En god livsbalans är väsentligt för att trivas och tycka att arbetet är roligt, då det stundtals kommer att ställas höga krav och vara intensivt.

Vi söker ständigt efter nya medarbetare och underkonsulter.
Har du erfarenhet inom våra affärsområden, är affärsmässig, engagerad samt har ett prestigelöst förhållningssätt och söker nya utmaningar?

Sänd in ditt CV så tar vi kontakt med dig för ett första möte.

Välkomna till oss!

Integritetspolicy

Vi är måna om våra kandidaters personliga integritet och ser det som en självklarhet att du som kandidat ska kunna känna dig trygg med att din personliga information tas omhand på ett lagenligt vis.

Nedan finns en länk till vår integritetspolicy.

Registrerade CV i vårt rekryteringssystem TeamTailor regisserar, ändrar och raderar du själv dina personuppgifter via inloggning.

Länk till integritetspolicy (PDF)

Registrera ditt CV

Vi söker kontinuerligt efter nya konsulter 
och medarbetare till våra kunder.

Registrera CV »